Vakantie Week Spiritualiteit en Rust

 299,00

Verblijf een midweek (maandag tot en met vrijdag) op ons Landgoed in alle rust en ruimte.

Gebruik de week om tot rust te komen en praat met andere aanwezigen over het leven en spiritualiteit. Uiteraard is het mogelijk om met Johan eén of meerdere gesprekken te hebben.

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving.

Beschrijving

Verblijf een midweek (maandag tot en met vrijdag) op ons Landgoed in alle rust en ruimte.

Ons terrein is zo’n anderhalve hectare groot en wordt omringd door natuurgebieden van het Drents Landschap. Tevens zijn er altijd voldoende klusjes voor handen als je juist zin hebt om deze even uit de mouwen te steken.

We hebben een drietal slaap-/rustkamers beschikbaar: ‘Michaël‘, ‘Gabriël‘ en ‘Rafaël‘ (1-persoons). Je kunt zodoende verblijven in een eigen kamer.

De ruime ‘Onbestempeld Oase’ biedt relaxte zitjes en je kunt in het bijhorende keukentje je lunch en ontbijt maken. Avontuurlijk koken kan in de Buitenkeuken. Avontuurlijk? Het is een tuinhuisje! Maar wel met volledig geoutilleerde keuken.

Er is een uitgebreide bibliotheek aanwezig met literatuur van de afgelopen decennia op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en Zelfonderzoek.

Wie zijn er allemaal?

Normaal gesproken zijn de bewoners er. Zij wonen echter in de boerderij naast je verblijfgebouw. De gezamenlijke ruimtes: de Oase, Sanitaire ruimte en de Buitenkeuken worden alleen mede gebruikt door Maureen die hier ook woont. Omdat we dit het hele jaar aanbieden is de kans klein dat er andere gasten zijn. Wil je weten of dat wel het geval is neem dan gerust contact op. Zie hieronder voor onze contactgegevens.

Gebruik de week om tot rust te komen en praat met andere aanwezigen over het leven en spiritualiteit. Uiteraard is het mogelijk om met Johan een of meerdere gesprekken te hebben. Het is overigens geenszin ‘verplicht’ om contact te hebben met anderen! Je kunt ook gewoon een weekje heerlijk op jezelf zijn.

Begintijd: je bent maandags welkom vanaf 11:00 uur.

Eindtijd: vrijdagmiddag 16:30 uur.

Locatie & bereikbaarheid

Adres:  ‘Landgoed Onbestempeld’, Wijsterseweg 147 te Stuifzand (Drenthe) (Meer informatie over het landgoed en wat we daar doen, zie www.landgoedonbestempeld.nl).

Mocht je met het openbaar vervoer willen komen, dan is station Hoogeveen het makkelijkst voor ons om je even op te pikken. Bel of app van tevoren hoe laat je aankomt en dan halen we je met de auto op.

Bijdrage

€ 299,-

Neem wel je handdoeken mee. Voor de rest is alles er.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door deze aan je winkelmand toe te voegen en af te rekenen..

Geef a.u.b. tijdens het afrekenen bij ‘Bestelnotities’ de datum dat je wilt komen.

Heb je nog vragen? Stel deze gerust: 0630516398 (Johan), whatsapp, bellen of sms’en. Een mail sturen kan ook, naar info@spiritueleovergave.nl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakantie Week Spiritualiteit en Rust” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *