Investeer in jezelf en help anderen! Een uitnodiging.

Finca | SpiritueleOvergave.nl

Spanje is ons favoriete verblijf: het klimaat is fijn en de ‘energie’ voelt goed. We zijn dan ook bezig met de aankoop van een landgoed nabij Caudete en goed bereikbaar vanaf Alicante airport. Het landgoed is bedoeld om verdere begeleiding te bieden aan iedereen die op een of meerdere punten vastloopt in de maatschappij. Oftewel: aan een ieder die op een of meerdere punten vastloopt in de/hun egostaat.

Wij bieden met het landgoed een plek aan degenen die serieus een stap willen maken om af te rekenen met die aangeleerde patronen. Zie verder de artikelen op onbestempeld.nl en de andere websites van de stichting onbestempeld: spiritueleovergave.nl, spiritueleverlichting.nl, spirituelewandelcoach.nl en enlightenmentishere.com.

Bij het landgoed hoort ruim 10.000 m2 aan akkergrond. We verdelen die grond in percelen van 5 bij 5 meter. En voor elk perceel ligt er een certificaat klaar.

Met dit certificaat heb je recht om gedurende 5 jaar in totaal 25 dagen te verblijven op het landgoed. Het perceel zal jouw naam dragen zolang we het land bezitten. Uiteraard kun je in overleg langer blijven tegen een reële bijdrage per dag als vrijwilliger. Ook ontvang je de eerste twee jaar, wanneer gewenst, begeleiding op afstand van Onbestempeld. (zie [link])

Met het geld van de certificaten kunnen we het landgoed aankopen en geschikt maken voor intensieve begeleiding bij Zelfonderzoek en Spiritualiteit in een geschikte omgeving. Uiteraard blijven we ook in Nederland actief.

Het hele plaatje

Doneer voor een of meerdere certificaten:

  • 1 certificaat voor EUR 1000
  • 2 certificaten voor EUR 2500
  • 3 certificaten voor EUR 5000
  • 4 certificaten voor EUR 10.000
  • EUR 10.000 voor elk extra certificaat.

Met het certificaat wordt een (of meerdere) perce(e)l(en) van 5 bij 5 meter naar jou vernoemd zolang we het eigendom hebben van het landgoed en gedurende 5 jaar heb je recht daar in totaal 25 dagen te verblijven. Heb je een leuk idee voor een boom op je plek laat het ons dan weten (maximaal 1 boom per perceel).

Tijdens je verblijf kun je deelnemen aan de activiteiten die we dan organiseren en helpen klussen wanneer dat nodig is. De eerste jaren zullen we met alternatieve onderkomens werken, totdat de definitieve verblijven zijn afgebouwd.

Tevens heb je wanneer gewenst gedurende twee jaar recht op begeleiding op afstand van Onbestempeld. (Zie [link])

Daarnaast zullen we de komende 5 jaar aan de certificaathouders leuke en interessante aanbiedingen doen en activiteiten organiseren.

Het maximale aantal certificaten per persoon is 25. Het maximaal aantal certificaten dat we uitgeven is 400. Voor nu hebben we in eerste instantie ongeveer EUR 130.000 nodig.

Let op:

  1. Het geld voor de certificaten is een donatie aan de stichting Onbestempeld en geeft derhalve geen rechten, behalve wat we hierboven in ruil voor je donatie aanbieden.
  2. Mocht het niet lukken het specifieke landgoed te kopen dan nemen we een jaar de tijd om een ander landgoed te zoeken en aan te kopen. Mocht het na een jaar niet lukken dan storten we je geld terug onder aftrek van de door jou afgenomen diensten conform de prijzen op onze websites vermeld. Hopelijk is dit niet nodig want wij hebben er echt zin in!

Mvrgr, namens de Stichting Onbestempeld:

Johan, Loes, Bark, Guido, Ranko en Maureen.

Blijf op de hoogte en ontvang een mooi boek!

Blijf op de hoogte en ontvang een mooi boek!

Schrijf je in en ontvang gratis het eBoek: 'Nu Leven Wij Hier Zonder Zin of Zinloos?'

6 Heldere Inzichten om snel zelf mee aan de slag te gaan.

Het eboek bevat een inleiding, leeswijzer en zes korte hoofdstukken met handvaten voor bewustwording.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een prachtige illustratie van de kunstenares Kitty van Dijk.

Welkom op de Spirituele Overgave maillijst!

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, video's en activiteiten?

Deel dit met een vriend :-)