Default title

Laden Agenda

« All Agenda

  • Dit event is voorbij.

Satsang ‘Leef Je Eigen Waarheid’ met Johan de Jong – Stuifzand (DR)

zondag 15 juli 2018, 14:0015:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)
Eenmalig op Sunday 12 August 2018,
enEenmalig op Sunday 16 September 2018,
enEenmalig op Sunday 14 October 2018
€15
Satsang 'Leef Je Eigen Waarheid' | Onbestempeld | Spirituele Overgave.nl

Ben je gewoon nieuwsgierig? Stagneert er iets in je leven? Wil je graag uit de spirituele ballon stappen omdat je merkt dat het een eindeloze cirkel is en ‘feel good-momenten’ tijdelijk zijn?

Je bent van harte welkom op de satsang ‘Leef Je Eigen Waarheid’ van:

Johan de Jong van Onbestempeld

Leraar Spiritualiteit  & Zelfonderzoek

Tijdens deze satsang kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen: non-dualiteit – (gedachte)patronen doorbreken – blokkades – wat ben ik? – wie ben ik? – Zelfonderzoek – het NU-begrip – het Illusie-begrip – de egostaat – de weg en het Pad – werk – familie – Liefde/seks/relatie – sociale verbanden, etc.

Wie is Johan?

Na zijn éénzijnservaring 3,5 jaar geleden houdt Johan de Jong zich alleen nog maar bezig met zijn Zelfverwezenlijking en dat is, anderen bewust maken van de (ego)staat waarin zij zich bevinden.

Johan de Jong van Onbestempeld | Spirituele Overgave.nl

Johan heeft Stichting Onbestempeld opgericht om anderen te begeleiden in het proces van deze bewustwording. Onbestempeld wil zeggen: laat je door niets of niemand bestempelen, tegenhouden, in een hokje stoppen, maar ‘leef je eigen waarheid’. En precies deze houding heeft Johan gebracht in de staat waar hij nu is.

Zelfonderzoek, begeleiding & Zelfverwezenlijking

Om de (ego)staat waarin jij je bevindt te onderzoeken, maakt Johan een onderverdeling van vier gebieden, namelijk: werk, familie/sociale verbanden, relaties en locatie. Wellicht inspireert deze satsang jou om eens over je eigen leven na te denken en te kijken hoe jij je binnen deze vier gebieden beweegt.

Zelfonderzoek kan je daarbij helpen om steeds meer tot Zelfverwezenlijking te komen – de hoogste vorm van hoe jouw leven eruit kan zien. Johan begeleidt mensen tijdens dit proces en hij zal er alles aan doen – indien nodig – om jou door een blokkade heen te helpen. Terugkijkend blijkt al snel dat opgeloste blokkades ‘poortloze poorten’ zijn.

Binnen Onbestempeld zijn er verschillende vrijwilligers die Johan ondersteunen en jou graag uitleggen wat Zelfonderzoek is en hoe zij dit in hun dagelijks leven toepassen. Iedereen heeft zo zijn eigen bewustwordingen gehad en blokkades overwonnen in zijn of haar eigen proces. Binnen Onbestempeld bestaan er geen gekke vragen, ideeën, fantasieën en/of schaduwkanten. Alles mag er in openheid zijn en de kans is groot dat er iemand binnen Onbestempeld is die ervaring heeft met het thema waar jij op dat moment tegenaan loopt.

Belangrijk om te weten is dat Johan de nadruk legt op de vraag ‘Wie ben ik?’ in plaats van op de vraag ‘Wat ben ik?’ Dit onderscheid is van belang om te beseffen dat je te dealen hebt met het ego, de persoon die je bent en de angsten en overtuigingen die je tegenhouden om tot Zelfverwezenlijking te komen. In de satsang zal Johan dit nader toelichten en je tools en middelen geven om je leven eens door een andere bril te bekijken en te ervaren.

Wil je meer?

Uiteraard is het ook mogelijk – mocht deze satsang iets in je los hebben gemaakt – om tijdens een persoonlijke kennismaking met Johan hier dieper op in te gaan. Daarnaast kan je hem ook ontmoeten tijdens een van onze retraites en/of cursussen.

Voor meer informatie zie de websites:

Is liefdevol zijn altijd lief zijn?

“Liefdevol zijn is niet per definitie ‘lief zijn’ maar het lef hebben dat te doen wat precies nodig is om de ander verder te helpen. Johan hoeft daar niet over na te denken maar handelt intuïtief, als een ‘weten’ en dropt indien nodig de perfecte bom. Hij is liefdevol, maar kan zeer direct uit de hoek komen. In de ogen van anderen gaat hij dan soms te ver! Na verloop van tijd zie ik altijd dat alles precies goed was voor de bewustwording en ontwikkeling. Bij Johan in de buurt ontkom je daar niet aan en zal je hoe dan ook iets nieuws ervaren. Of je die ervaring daadwerkelijk helemaal toelaat en of jij je verder ontwikkelt, dat is aan jou. Als partner van Johan kan ik zeggen dat je bij hem hoe dan ook in goede handen bent, indien je ‘echt’ bereid bent te ontdekken wie of wat je nu werkelijk bent. Als je er echt voor wilt gaan zal hij alles uit de kast halen om jou te helpen.” – Loes, partner van Johan.

Datum & tijd

Datum: zie boven- en onderaan deze pagina

Begintijd: 14:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)

Eindtijd: 15:30 uur

Locatie

Adres: de satsang wordt gehouden in ‘de Oase’-ruimte te Stuifzand. Onze vaste locatie is de prachtige omgeving van ‘Het Onbestempeld Landgoed’, Wijsterseweg 147 te Stuifzand (Drenthe).

Bijdrage & aanmelden

€ 15,- per persoon. Je kunt je aanmelden door deze satsang in de winkel af te rekenen.

Aanmelden / meer info | Onbestempeld | Spirituele Overgave.nl

Annuleren

Aanmeldingen kunnen tot 14 dagen voor de satsang vrijblijvend worden geannuleerd. Bij annulering binnen 14 dagen geef ik géén inschrijfgeld meer terug i.v.m. de gemaakte kosten voor het huren van een ruimte. Je kunt er dan wel voor kiezen om aan een andere satsang (datum) deel te nemen.

Gegevens

Datum:
zondag 15 juli 2018
Tijd:
14:00 – 15:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.spiritueleovergave.nl/winkel/

Organisator

Onbestempeld.nl
Telefoon:
06 13 23 16 17
E-mail:
info@onbestempeld.nl
Website:
https://www.onbestempeld.nl/

Locatie

Onbestempeld Landgoed STUIFZAND (DR)
Wijsterseweg 147 , 7934 TE STUIFZAND, Drenthe Nederland + Google Maps
Telefoon:
06 13 23 16 17
Website:
https://www.onbestempeld.nl/