Default title

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Satsang – Elke Zondag

zondag 12 augustus 2018, 14:0016:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)
Wekelijks op dezelfde dag tot Sunday 30 December 2018
€15
Satsang Onbestempeld | SpiritueleOvergave.nl

Om te komen tot een fundamentele ommezwaai van je persoon, het leven anders gaan ervaren dan je tot nu toe ervaart, zul je je open moeten stellen voor en bewust gaan worden van stagnaties in je persoon die dat tegenhouden en vervolgens beetje bij beetje anders gaan handelen. Hoe? Via zelfonderzoek: wie ben je (werkelijk)?

Je bent van harte welkom op de satsang van Onbestempeld.

De satsang wordt gehouden door mij, Johan. Na een éénzijnservaring houd ik me bezig met het helpen opstarten en begeleiden van je zelfonderzoek.

Tijdens deze satsang kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen: non-dualiteit – (gedachte)patronen doorbreken – blokkades – wat ben ik? – wie ben ik? – Zelfonderzoek – het NU-begrip – het Illusie-begrip – de egostaat – de weg en het Pad – werk – familie – Liefde/seks/relatie – sociale verbanden, etc.

Maar… en dat is de kern van een satsang: jij brengt de onderwerpen in en vertelt jouw waarheid en ik zal slechts luisteren en zo nodig reageren als er wat ‘komt’, mijn waarheid. En wie weet, hoewel niets DE waarheid is, steken we wat van elkaar op! Vast wel.

Ik leg de nadruk op de vraag ‘Wie ben ik?’ in plaats van op de vraag ‘Wat ben ik?’ Dit onderscheid is van belang om te beseffen dat (hoe mooi ook de blik vanuit zelfverwezenlijking is met alle ‘kennis’ over de werking van Leven, dat niets tegen je werkt alles precies goed is, en dat je exact dat krijgt aangereikt wat je persoon nodig heeft, etc.), je tot die tijd te dealen hebt met het ego, de gevormde persoonlijkheid waarin de angsten en overtuigingen je tegenhouden om tot die zelfverwezenlijking te komen. Op elk moment.

Aanmelden Satsang Onbestempeld | Spirituele Overgave.nl

Gegevens

Datum:
zondag 12 augustus 2018
Tijd:
14:00 – 16:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.spiritueleovergave.nl/?product=satsang-johan-de-jong

Organisator

Onbestempeld.nl
Telefoon:
0630516398
E-mail:
info@onbestempeld.nl
Website:
https://www.onbestempeld.nl/

Locatie

Onbestempeld Landgoed STUIFZAND (DR)
Wijsterseweg 147 , 7934 TE STUIFZAND, Drenthe Nederland + Google Maps
Telefoon:
06 13 23 16 17
Website:
https://www.onbestempeld.nl/