Default title

Laden Evenementen

« All Evenementen

Retraite Weekend ‘Zelfonderzoek & Spiritualiteit’ – Stuifzand (Drenthe)

vrijdag 13 september 2019, 15:00zondag 15 september 2019, 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)
Een event elke 1 maand(en) op dag dat duurt 2 dag(en) en 1.5 uur(en), de laatste van deze begint op Sunday 15 September 2019
€169
Retraite Weekend – Stuifzand (Drenthe) | Onbestempeld | Spirituele Overgave.nl

Verblijf een weekend op ons landgoed Onbestempeld in Drenthe en doe mee aan het weekendprogramma ‘Zelfonderzoek & Spiritualiteit in de Praktijk’. We geven elke ochtend een workshop, er wordt een satsang gehouden en je kunt individuele gesprekken plannen met Johan.Zie hieronder voor het volledige programma. Er is een uitgebreide bibliotheek aanwezig met literatuur van de afgelopen decennia op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en Zelfonderzoek.

Ter beschouwing en om te doorvoelen van wat er is besproken is er voldoende tijd aanwezig tussen de activiteiten door en zijn er vele plekken waar je je kunt afzonderen. Ons terrein is zo’n anderhalve hectare groot en wordt omringd door natuurgebieden van het Drents Landschap. Tevens zijn er altijd voldoende klusjes voorhanden als je juist zin hebt om even de handen uit de mouwen te steken.

We hebben een drietal slaap-/rustkamers beschikbaar: ‘Michaël‘, ‘Gabriël‘ en ‘Rafaël‘ (1-persoons) en een ruime 2-persoonskamer ‘Zadkiël’ waarbij de bedden ook gesplitst kunnen worden. Je kunt zodoende verblijven in een eigen kamer of een kamer delen met een andere deelnemer.

De ruime bijeenkomstruimte ‘Onbestempeld Oase’ biedt relaxte zitjes en je kunt in het bijhorende keukentje je lunch en ontbijt maken. Zaterdag maken we gezamenlijk een diner in de Buitenkeuken.

Meer informatie over het landgoed vind je op de website www.landgoedonbestempeld.nl.

Programma retraite weekend

Vrijdag

  • 15:00 – 17:00 Aankomst vanaf 15:00 uur; we heten je welkom op landgoed Onbestempeld!
  • 17:30 – 19:30 Diner: soep met brood.
  • 20:00 – 21:30 Groepsbijeenkomst, kennismaking en inschrijven/plannen individueel gesprek met Johan. Meestal komt vanzelf naar voren welke thema’s er in de groep spelen en is er ruimte voor ‘maatwerk’ voor je persoonlijke situatie. Johan zal je daarin begeleiden gedurende het weekend en je wanneer gewenst ‘ontwikkelingswerk’ meegeven. De ervaring leert dat dat leidt tot overwegingen en ontwikkelingen waar je aan toe bent en waar je mee verder kunt.

Zaterdag

  • 10:30 – 12:30 Groepsbijeenkomst Zelfonderzoek (deel 1) – Een uitgebreide uitleg over Zelfonderzoek, het gebruik van de 4 leefgebieden (werk, familie/sociale verbanden, locatie en liefde, seks en relatie) en hoe je dat kan helpen om vrijer te leven. Ook in deze bijeenkomst is er ruimte voor aandacht voor je persoonlijke situatie. Het staat je bijvoorbeeld altijd vrij om bewustwordingen te delen en vragen te stellen over wat je hebt gelezen in de literatuur of de syllabus.
  • 14:00 – 17:00 Individuele gesprekken (15 à 45 min. met Johan)
  • 17:30 – 19:30 Koken en Diner

Zondag

  • 11:00 – 12:30 Groepsbijeenkomst Zelfonderzoek (deel 2) – Het vervolg op de eerste groepsbijeenkomst is een verdieping van het Zelfonderzoek met o.a. een greep uit de talloze voorbeelden uit de praktijk van Onbestempeld.
  • 14:00 – 16:00 Satsang met Johan Lees hier meer informatie over de algemene Satsang. De Satsang op dit weekend is bedoeld om in alle openheid aan je eigen thema uiting te geven vanuit een diep besef dat je ‘ego’ misschien wel eens niet altijd gelijk heeft.
  • 16:00 – 17:00 Relaxed inpakken en afscheid nemen.

De groepsbijeenkomsten worden gegeven door Johan.

Retraite weekend is inclusief:

Waarom deelnemen?

Je leert goed en gestructureerd zelfonderzoek doen met effectieve middelen. Je kunt de eerste stapjes maken in een ‘veilige’ omgeving om niet-productieve patronen te veranderen. Daarnaast wordt het ontmoeten van anderen die ook met fundamentele ontwikkeling bezig zijn ook als plezierig en waardevol ervaren.

Datum & tijd

Datum: zie boven- en onderaan deze pagina.

Begintijd: je bent vrijdagmiddag welkom vanaf 15:00 uur.

Eindtijd: zondagmiddag vanaf 16:30 uur nemen we afscheid van elkaar en het retraite weekend.

Locatie & bereikbaarheid

Adres:  ‘Landgoed Onbestempeld’, Wijsterseweg 147 te Stuifzand (Drenthe) (Meer informatie over het landgoed en wat we daar doen, zie www.landgoedonbestempeld.nl).

Mocht je met het openbaar vervoer willen komen, dan is station Hoogeveen het makkelijkst voor ons om je even op te pikken. Bel of app van tevoren hoe laat je aankomt en dan halen we je met de auto op.

Bijdrage

Het retraite programma – inclusief de syllabus ‘Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk’ – kost je slechts € 169,-

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het retraite weekend door deze aan je winkelmand toe te voegen en af te rekenen. Je bent dan automatisch aangemeld voor het retraite weekend.

Geef a.u.b. tijdens het afrekenen bij ‘Bestelnotities’ naast de datum, ook je eventuele allergieën aan.

Aanmelden / meer info | Onbestempeld | Spirituele Overgave.nl

Gegevens

Begin:
vrijdag 13 september 2019, 15:00
Einde:
zondag 15 september 2019, 16:30
Kosten:
€169
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Onbestempeld.nl
Telefoon:
0630516398
E-mail:
info@onbestempeld.nl
Website:
https://www.onbestempeld.nl/

Locatie

Onbestempeld Landgoed STUIFZAND (DR)
Wijsterseweg 147 , 7934 TE STUIFZAND, Drenthe Nederland + Google Maps
Telefoon:
06 13 23 16 17
Website:
https://www.onbestempeld.nl/