Burn-out, Bore-out of Overspannen? Hoe kunnen we je helpen?

Burnout |SpiritueleOvergave.nl

Burn-out, bore-out en overspannen zijn, wijzen op een langdurig niet te hebben gevolgd van wat ‘werkelijk uit je komt’ of wat werkelijk bij je past. Het wijst op het meedoen aan patronen en in stand houden van patronen die uiteindelijk zelfdestructief zijn gebleken. Omdat je je hiervan niet bewust was heeft het geleid tot een staat waarin je eigenlijk even niet meer weet wat je moet doen. Je ‘systeem’ heeft je nu heel duidelijk een signaal gegeven om (even) te stoppen met wat je aan het doen was. 

Heb je schuld aan je burn-out, bore-out of overspannenheid?

Het is uiteraard niet je schuld dat dit gebeurt. Je hebt meegedaan met wat je dacht dat goed voor je was, of waarvan je dacht dat goed voor anderen was die afhankelijk van je zijn. Vanuit (financiële) zorg voor, een verantwoordelijkheids- gevoel of welke andere redenen dan ook. Maar nu blijkt dus dat je even bent ‘omgevallen’ en kom je misschien zo langzamerhand tot het besef dat je uiteindelijk vooral verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Hou je je daar niet aan dan leidt dat dus tot deze situatie, de situatie van burn-out of bore-out of overspannenheid. En nu kun je dus helemaal niet meer zorgen voor anderen. Simpelweg omdat je niet voor jezelf hebt gezorgd.

Twee keuzes

Er zijn nu in onze optiek 2 keuzes. Of je gaat na een tijdje rusten weer hetzelfde doen of je verandert rigoureus de patronen die hebben geleid tot de aandoening(-en). In dat laatste geval kunnen we je van dienst zijn om te kijken welke patronen nu eigenlijk niet meer bij je passen, vanuit onze gezamenlijke ervaringen en brede kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het doorbreken van niet productieve patronen. Zowel van Johan, Bark als Guido en de diverse begeleiders binnen Onbestempeld.

Lees maar eens de (gratis) artikelen op onbestempeld.nl, spiritueleovergave.nl, spiritueleverlichting.nl en spirituelewandelcoach.nl. Mocht de informatie je aanspreken en ben je bereid om daadwerkelijk aanpassingen te maken in je dagelijks leven neem dan gerust contact op. Bezoek een retraite of workshop, maak een wandeling met Guido of voer een individueel gesprek met Johan.

Doe de cursus!

Wanneer je aan een van onze activiteiten mee hebt gedaan weet dan dat er de mogelijkheid is om contact te houden om vragen te blijven stellen over je ontwikkeling. Ben je uiteindelijk echt toe aan een diepgaande verandering van je leven schrijf je dan in als deelnemer voor de 9 maanden durende cursus Spiritualiteit en Zelfonderzoek in de Praktijk welke regelmatig met een nieuwe groep start in Heerenveen, Arnhem of Amsterdam.

Meer Info | Spirituele Overgave.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte en ontvang een mooi boek!

Blijf op de hoogte en ontvang een mooi boek!

Schrijf je in en ontvang gratis het eBoek: 'Nu Leven Wij Hier Zonder Zin of Zinloos?'

6 Heldere Inzichten om snel zelf mee aan de slag te gaan.

Het eboek bevat een inleiding, leeswijzer en zes korte hoofdstukken met handvaten voor bewustwording.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een prachtige illustratie van de kunstenares Kitty van Dijk.

Welkom op de Spirituele Overgave maillijst!